It is currently Fri Sep 21, 2018 9:43 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: HobbyWing Professional LCD Program Box (old) + V3 ESC
PostPosted: Thu Apr 24, 2014 10:35 am 
Offline

Joined: Thu Mar 01, 2012 11:09 am
Posts: 49
Location: Moscow, Russia
Hi,
If I understand correctly, you guys have some sort of connection with HobbyWing. Can you possibly relay my question to them? I emailed them but received no answer in a week.
I've got an old HW Program Box and sure I can't program my new V3 ESC with it. It says "update firmware please". But I can't update firmware in the box either. I installed latest USB Link software from hobbywing.com, v3.42. I can change ESC parameters and update ESC firmware within USB Link software through Program Box but I can't update firmware in the box itself. When I switch connection in the software to Program Box, green connection circle lights up, I press on "firmware" icon on the left pane, but all fields like current version etc. stay empty.

Vlad

_________________
Regards,
Vlad


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HobbyWing Professional LCD Program Box (old) + V3 ESC
PostPosted: Fri Apr 25, 2014 5:37 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 27, 2011 8:13 am
Posts: 1523
Location: Caldwell, TX
I'll see what I can find out. :thinking

_________________
Bobby Barr
DT Helis
Graupner USA


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HobbyWing Professional LCD Program Box (old) + V3 ESC
PostPosted: Fri Apr 25, 2014 5:40 am 
Offline

Joined: Thu Mar 01, 2012 11:09 am
Posts: 49
Location: Moscow, Russia
Bobby Barr wrote:
I'll see what I can find out. :thinking

Thanks!

_________________
Regards,
Vlad


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HobbyWing Professional LCD Program Box (old) + V3 ESC
PostPosted: Fri Apr 25, 2014 5:01 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 27, 2011 8:13 am
Posts: 1523
Location: Caldwell, TX
Vlad,
Here is what I got...

This is Sam. It is odd that the user was not able to update the firmware of the LCD box.
One think I can think of, which should not be a problem is that a kind of LCD program box he has. If he has a formal program box, " 2 in 1 LCD professional program box", it may have a gritch. we recommend to upgrade it to the latest LCD program box. this program has a bigger memories and many features were improved.

http://www.falconsekido.com/products/lcd-program

for how to update the latest firmware, please refer to this link here.
http://www.falconsekido.com/pages/update-firmware

ps, could you find out whom he has tried to contact? our customer service reply every customer in a day or two. support@falconsekido.com

_________________
Bobby Barr
DT Helis
Graupner USA


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HobbyWing Professional LCD Program Box (old) + V3 ESC
PostPosted: Sun Apr 27, 2014 12:15 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 01, 2012 11:09 am
Posts: 49
Location: Moscow, Russia
Hi Bobby,
Thanks for your help. I think I found the cause of my problem. My program box has Turnigy label on it. I thought it was the same as Hobbywing because I was able to program original Hobbywing ESCs with it as well as Turnigy K-Force ESC. In fact it seems it has different firmware than original HW program box and cannot be updated. I've found that reading old support thread on Hobbyking site, where I bought my box. Hobbyking has dropped support for that box.
I emailed support@hobbywing.com but they never answered.

Thanks again,
Vlad

_________________
Regards,
Vlad


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group